Kinderstad is het leukste overdekte kinderfestijn van de krokusvakantie. Kinderen tussen 2 en 15 jaar kunnen er naar hartenlust spelen op de vele originele en spectaculaire attracties en deelnemen aan coole workshops. En veel meer!

Waar?
Arena, park De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel.
Parkeren is gratis

Wanneer?
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019

Openingsuren
Kinderstad is dagelijks geopend van 10 tot 19 uur

Inkom
Kind: € 10 – Volwassenen: € 4 – Kinderen onder 2 jaar gratis. Opgelet: bij kinderen met een handicap mag één begeleider gratis binnen.
Een kinderticket geldt voor kinderen tot 15 jaar (het jaar waarin ze 15 worden). Vanaf 16 jaar betaal je als volwassene.

Opgelet !! Je kan enkel tickets kopen aan de dagkassa van Kinderstad. Er zijn geen tickets in voorverkoop en je kan ook geen tickets reserveren.

Je kan aan de inkom met je bankkaart betalen. Ook voor het kopen van jetons is dit mogelijk. Opgelet: dit kan enkel met een Belgische bankkaart.

Groepen
Wil je met een groep naar Kinderstad komen? Geen enkel probleem.  Hoe werkt het?

 • Vanaf 10 kinderen
 • € 7 per kind
 • 2 begeleiders per 10 kinderen gratis
 • Reservatie via www.kinderstad.be/groepen
 • Een kleedkamer voor jassen en schoenen is voorzien (€ 25 waarborg).

Een feestje op Kinderstad
Ben je jarig rond de periode van Kinderstad? Je zou er graag een verjaardagsfeestje houden? Of je hebt een andere reden om een kinderfeestje te houden? No problem! We laten je graag kennismaken met onze speciale feestformule.

 • Vanaf 6 kinderen
 • € 15 per kind
 • 2 begeleiders gratis inkom
 • Inbegrepen per kind: inkom, 2 drankjes, snoepjes, frietjes met vlees en een ijsje
 • Het feestje vindt plaats in een VIP-ruimte en de jarige krijgt een cadeautje.
 • Reservatie via www.kinderstad.be/feestje
 • Een uitnodiging om aan je vriendjes en vriendinnetjes te geven? Ook daar hebben we voor gezorgd. Je kan de uitnodiging hier downloaden

Vrijwilligers
Heb je zin om mee te helpen op het tofste indoor kinderfestival van het land? Het begeleiden van een attractie of workshops? Schrijf je dan snel in op deze pagina.

Vestiaire
Op Kinderstad is een vestiaire voorzien, waar je de jassen veilig kan achterlaten. Wij willen dan ook vragen om de jassen van de kinderen hier achter te laten.

Drankjes en hapjes
Op Kinderstad kan je lekkere en kindvriendelijke hapjes en drankjes krijgen. Het is niet toegestaan om eigen drank of eten te benuttigen op Kinderstad.

Oudercréche
Ouders zullen zich niet vervelen op Kinderstad. Wij voorzien een gezellige ruimte waar ouders bij een hapje en drankje kunnen genieten van de krant van de dag terwijl hun kroost naar hartenlust speelt.

Peuters
Voor de allerkleinsten zijn er speciaal aangepaste attracties voorzien. Ook is er een luiertafel aanwezig waar je de baby of peuter rustig kan verschonen. Moet je een flesje of maaltijd opwarmen voor je ukkepuk? Geen probleem, er is een microgolf die je zelf kan bedienen.

Win tickets
Naar aanloop van Kinderstad kan je gratis tickets winnen door een rebus in te vullen of een kleurplaat in te kleuren. De eerste rebus verschijnt tijdens de laatste week van januari.

Kortingsbonnen
Op 2 maart vind je een kortingsbon van 2 euro in Het Belang van Limburg en op 6 maart in de Gazet van Antwerpen. In het Lommel Stadsmagazine van maart staat er een kortingsbon van 2 euro en ook in het Bon Bonnetjes Boekje (enkel voor mensen van Lommel) vind je een bon van 3 euro.

(Opgelet: kortingsbonnen gelden enkel voor de kindertickets van € 10 en kunnen niet gecumuleerd worden)

Niet toegelaten
Op Kinderstad zijn rugzakken en grote tassen, messen en scherpe voorwerpen niet toegestaan. Gelieve hier rekening mee te houden.

Kinderen met een beperking
Op vertoon van een European Disability Card mag per kind met een beperking, één begeleider gratis binnen.

Nog vragen?
Vind je hier het antwoord niet, neem dan contact op met An Verspecht via 011/ 399 738 of kinderstad@lommel.be.

Kinderstad op Facebook
Snel op de hoogte blijven van het laatste Kinderstadnieuws? Volg ons op Facebook!

Organisatie